Неділя, 19.05.2024, 08:59Вітаю Вас Гість | RSS
МИКОЛАЇВСЬКИЙ 
ЗЗСО І СТУПЕНЯ
Меню
Корисні посилання
Ми у Facebook
Відділ освіти Миколаївської РДА
ЛОДА
Освітній портал Львівщини
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Головна » 2017 » Листопад » 20

Щасливий той у кого є не просто друзі, а хто має справжнього друга.
Справжня дружба передбачає щирість і відвертість, вірність і чуйність, уміння співпереживати і допомогти, прагнення зрозуміти один одного.
У рамках семінару психолог Миколаївської ЗОШ І ступеня Гук Х.М. та психолог Новосілко-Опарської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хлопецька К.Т. провели цікаве заняття із дітками 3 класу Устянської ЗОШ І-ІІ ступенів «Країна дружби». Панувала панувала атмосфера довіри та доброзичливості.
Учні радо брали участь у обговоренні мультфільму про справжню дружбу, висловлювали думки щодо того, хто ж такий друг.
Разом із дітками ми створили малюнок (ромашку, на пелюстках якої третьокласники написали якості гарного друга). Також учні розповідали про цікаві ситуації із власного життя, ділились радісними подіями. Спробували із ними пофантазувати та скалали спільну казку. Завершилось заняття рефлексією. Учні обирали смайлики, які б відповідали ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 282 | Додав: msahal | Дата: 20.11.2017 | Коментарі (0)

У стінах нашої школи був проведений I етап олімпіади з математики серед учнів 4-х класів. Переможцями у шкільному етапі стали:
I місце: Бардак Дмитро (4 - Б кл);
II місце: Шумин Маркіян (4 - Б кл.), 
Твардовська Юлія (4 - В кл. );
III місце: Пилипчак Анастасія (4 - А кл.).
Зокрема вітаємо учня 4 -Б класу Бардака Дмитра (класний керівник Лазарчук І. П.), який представлятиме нашу школу у II етапі даної олімпіади (районний етап конкурсу). 
Бажаємо успіхів!

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 282 | Додав: msahal | Дата: 20.11.2017 | Коментарі (0)

Нещодавно у Миколаївській ЗОШ I ступеня відбувся I етап конкурсу знавців рідної мови ім. П. Яцика.
Учні 3 - 4 класів показали свої знання і достойно боролися за звання найкращого.
Такі учні як Проців Марія (3 - А кл.), Береза Катерина (3 - А кл.) - класний керівник Коцар І. С. та учень 4 - А кл. Курах Олександр (кл. керівник Сторонська С. І.) продовжують змагання у II районному етапі.
Щодо II та III місць даного конкурсу, то:
II місце: Ярошевська Богдана ( 3 - Б кл.),
Ланчут Марта ( 4 - Б кл);
III місце: Дунець Божена( 3 - Б кл.),
Пилипчак Анастасія (4 - А кл).

Переглядів: 239 | Додав: msahal | Дата: 20.11.2017 | Коментарі (0)

«Бебрас» - Мiжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної вправності, який проводиться з метою підвищення ІКТ-компетентності дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою, з метою надання статистичних даних результатів конкурсу для вдосконалення навчальних програм та підручників. 
Конкурс проводиться щорічно, починаючи з першої неділі листопада, спільно з Міжнародною Спільнотою "Бобер” ("International Beaver Community”).
13-14 листопада у Миколаївській ЗОШ І ступеня відбувся конкурс Бебрас 2017. Шкільний координатор Гук Х.М. (вчитель інформатики).
Учні охоче взяли участь, 42 учасники (2-4-ті класи). Із цікавістю виконували завдання, проявили кмітливість, наполегливість, працелюбність, креативність, винахідливість, розум, швидкість мислення та,звісно ж, бажання перемогти!

Переглядів: 273 | Додав: msahal | Дата: 20.11.2017 | Коментарі (0)

Свято рідної мови, присвячене Дню української писемності та мови відбулося в Миколаївській ЗОШ І ст.
Молодші школярі із задоволенням дивилися виступ учнів 2-А класу, ловили кожне їхнє слово та аплодували від задоволення. Учителі Стасів О. Ю. та Богоніс Я. Р. відзначають декламаторські, артистичні та музичні здібності другокласників. Особливо припали до душі глядачам гуморески, лірика та інсценування «На уроці мови».
Гарний настрій, урочиста атмосфера та яскраві враження панували на святі. Шанування української мови є традицією кожного свідомого українця. Плекаємо рідну мову!

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 249 | Додав: msahal | Дата: 20.11.2017 | Коментарі (0)

Наші подорожі продовжуються...Учні 1 - А класу з класним керівником Петруняк І. Й. побували у зоопарку с. Меденичі. Подорож виявилась надзвичайно захопливою. Діти дізнались про різноманітність тварин, які живуть в інших країнах.Найбільше їх зацікавили лама, тигри, орли, мавпочки та леви. Цікаво проведений час та обмін своїми враженнями з однокласниками - згуртували клас. Щасливі моменти цієї подорожі розділили зі своїми друзями та батьками.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 226 | Додав: msahal | Дата: 20.11.2017 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930