Неділя, 19.05.2024, 07:02Вітаю Вас Гість | RSS
МИКОЛАЇВСЬКИЙ 
ЗЗСО І СТУПЕНЯ
Меню
Корисні посилання
Ми у Facebook
Відділ освіти Миколаївської РДА
ЛОДА
Освітній портал Львівщини
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Головна » 2016 » Червень » 10
За доброю традицією УЧНІ, ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ І ГОСТІ ШКОЛИ зібралися дружною шкільною родиною на чудовому шкільному святі Останнього Дзвоника. Усі святкові, усміхнені, щасливі й готові відсвяткувати і радість наближення канікул і задоволення від зробленого за рік, і гордість за досягнуті успіхи і сум від розставання випускників зі школою.
Святкування урочисто відкрила директор школи Войтович Надія Петрівна, яка представила запрошених гостей і звернулася до учнів школи з теплими, приємними словами. Особливими будуть канікули для наших четвертокласників. Адже вони закінчили перший етап навчання в школі, і після канікул будуть глибше пізнавати світ науки з іншими вчителями, але завжди з глибокою вдячністю згадуватимуть своїх перших вчителів.
А коли почалося вручення відзнак і нагород, усі присутні привітали дружніми оплесками і саму Надію Петрівну, адже вона отримала почесну грамоту за сумлінну багаторічну працю на освітянській ниві від МРДА. Відмінники школи були нагороджені П ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 371 | Додав: Ксеня4444 | Дата: 10.06.2016 | Коментарі (0)

Донедавна мешканці Львівщини могли побачити лева хіба що на гербі. Але сьогодні регіон має справжніх левів. І не лише їх. Тигри, ягуари, пантери, єдині в Україні канадські рисі та ще близько багато видів тварин. Живуть вони у приватному зоопарку «Лімпопо», що в селі Меденичі, біля Дрогобича. Їх побачили і третьокласники Миколаївської початкової щколи разом із учителем Петруняк І. Й. та дружним батьківським комітетом. Краса рідної природи невичерпна , у цьому переконалися на власні очі.
У зоопарку "Лімпопо", який відомий як найбільший в Львівській області, школярі зустрілися з дивовижними екзотичними тваринами. Жирафи, леви, ведмеді, лами ... На 3 гектарах мешкають більше трьохсот звірів! А в майбутньому гості зоопарку зможуть навчатися тут основам верхової їзди - передбачено створення школи.
Дуже практично показано, якою народжується найвища тварина світу. Навчальних стендів в усьому зоопарку багато. Це дало можливість третьокласникам повернутися додому не тільки з позити ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 335 | Додав: Ксеня4444 | Дата: 10.06.2016 | Коментарі (0)

Травень подарував школярам кілька додаткових вихідних, але учні 4-А класу Миколаївської початкової школи не байдикували, а відправилися у захоплюючу мандрівку рідним краєм. Цього разу дорога пролягла на Івано-Франківщину. Діти разом із батьками та вчителем Стасів О. Ю. подорожували Прикарпаттям на екзотичному Карпатському трамваї.
Усім сподобалася екскурсія вузькоколійною залізницею „Карпатський трамвай", (Вигода – Дубовий кут) на відкритій платформі в супроводі гіда-екскурсовода, який розповів про історію залізниці, традиції Карпатського краю. Трамвайчик неспішно мандрував уздовж берегів ріки Мізунка казковими місцями. Під час подорожі відвідали гідрологічну пам’ятку природи загальнодержавного значення заповідник «Ширковець» із плантацією дивовижних росичок, скуштували цілющої води з гірського джерела «Дзюркач», милувалися чудовими гірськими водоспадами Мізунки. Школярі спілкувалися із "лісовим вуйком", охоронцем традицій та підспівували запальним троїстим музикам.
Як ці ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 302 | Додав: Ксеня4444 | Дата: 10.06.2016 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930